Lauritz Knudsen / Schneider Electric

Samarbejdet med Reloc var en meget positiv oplevelse. Vi fik mange gode input og klar udmelding omkring alle opgaverne i projektet. Under hele processen var der god dialog og de ugentlige statusmøder sikrede overblik og fremdrift.
Reloc har nogle værktøjer der gør processen meget overskuelig. Herunder de meget lange ”huskelister”, som indeholdte en masse punkter, som vi ikke selv havde drømt om, og der blev samtidig sat en ansvarlig på hver enkel opgave. Derudover er det en fantastisk ide at have tegninger over de enkelte etager samt mærkater til flyttekasser og inventar. Dette resulterede i at et lille antal flyttefolk kunne flytte alle arbejdspladserne så de stod klar søndag kl. 11,00. Dette var vi meget imponeret over.
En anden positiv oplevelse var den gennemgang jeg havde sammen med projektkonsulenten efter flytningen. Vi gennemgik alle arbejdspladserne for at lave eventuelle rettelser. Dette var en rigtig god ide, og sikrede at alt var klart til medarbejderne mandag morgen. Vores medarbejdere er faldet godt til i de nye kontorer og der er en god atmosfære i de nye lokaler.

Jan Busk, Afdelingschef. Schneider Electric

Læs udtalelsen fra Lauritz Knudsens Bygnings- og Servicechef, Per Engell Møller

 


0

Lauritz Knudsen / Schneider Electric
0
Fair Forsikring
0
Frederiksværk - Hundested kommunne
0
Peugeot Danmark
Patent- og Varemærkestyrelsen
0
TietoEnator
0
Eitzen Group
0
SEAS - NVE
0
Simcorp


         
 

Relaterede emner

Gennemførte projekter
Se en oversigt over de
projekter, hvor moduler fra
vores koncept...