Kultur

 

 

Mange virksomheder beskriver sig selv med diagrammer. Det gør vi ikke. Det skyldes ganske enkelt, at det ville være forkert at afbillede os selv på den måde.

Vi fokuserer på hvordan opgaverne løses mest hensigtsmæssigt, ikke så meget hvem der gør tingene. Derfor virker et diagram på os lidt ligesom at se bort fra den ansvarlighed og holdånd der skinner igennem i vores daglige arbejde.

Selvfølgelig er der forskellige grader af ansvar og af forpligtelser, men vi finder det ikke nødvendigt at tegne dem som fastlåsende hierarkier og kommandoveje.

 

Vi er bevidste om, at det er alle vores medarbejdere, der sikrer den høje kvalitet i vores opgaveløsning, og vi ved, at de sætter en ære i aldrig at forlade en opgave der ikke er løst tilfredsstillende.

Af den grund evaluerer supervisorerne og projektassistenterne altid konkrete opgaver sammen.

Ofte ligger kilden til nye og bedre løsninger nemlig lige foran én, men kun hvis man tager sig tid til at diskutere og lære af sine erfaringer.

 

Vi mener at en positiv og dynamisk virksomhedskultur skabes gennem uddelegering af ansvar, intern rekruttering og løbende opkvalificering.

Vores tro er, at medarbejdere der bliver betroet ansvar, også er medarbejdere der udviser ansvarlighed.

 

Relaterede emner

Konceptbeskrivelse
Relocs koncept er at minimere driftstab og forstyrrelser i
forbindelse med...

Vores historie
Reloc blev etableret i 2003
som en reaktion på, at stadig
flere virksom...

Vores vision
At beskrive vores vision er at
sætte sig et mål, som vi kan
styre efter i...

Vores mission
Vores mission er at blive
markedsleder indenfor
konsulent...

Organisation
Reloc er etableret som et
juridisk selvstændigt
søsterselskab...