Om Reloc

 

 

Kontorflytninger eller interne rokeringer er nødvendige for at imødekomme virksomhedens behov og sikre vækst i fremtiden.

Det viser sig imidlertidt ofte, at den største udfordring ikke er selve den fysiske virksomhedsflytning, men derimod at få struktureret og planlagt flytteprocessen således at der træffes de rigtige beslutninger undervejs.

 

Det skyldes at drift er et nøgleord for moderne virksomheder. Forstyrrelser af driften går ud over virksomhedens service til kunder, påvirker indtjeningen negativt og indvirker på medarbejdernes tilfredshed.

Reloc tilbyder at hjælpe virksomheder gennem en erhvevsflytning og sikrer en minimal forstyrrelse af driften undervejs. Ganske simpelt er det vores speciale at planlægge, strukturere og gennemføre virksomhedsflytninger i alle størrelser effektivt og i dialog med virksomhedens medarbejdere.

 

Alternativet kan koste virksomheden mange penge i internt ressourceforbrug, unødvendigt driftstab og demotiverede medarbejdere.

Derfor er et samarbejde med Reloc første skridt mod at gøre virksomhedsflytningen til en positiv oplevelse for virksomheden.

 

Relaterede emner

Konceptbeskrivelse
Relocs koncept er at minimere driftstab og forstyrrelser i
forbindelse med...

Vores historie
Reloc blev etableret i 2003
som en reaktion på, at stadig
flere virksom...

Vores vision
At beskrive vores vision er at
sætte sig et mål, som vi kan
styre efter i...

Vores mission
Vores mission er at blive
markedsleder indenfor
konsulent...

Organisation
Reloc er etableret som et
juridisk selvstændigt
søsterselskab...

Kultur
Mange virksomheder beskriver
sig selv med diagrammer. Det
gør vi ikke...