Kompetenceområder

 

 

Det er vores erfaring at en virksomhedsflytning involverer mange individualiserede behov. Af den simple årsag mener vi ikke, at vi kan tilbyde en fast opskrift til alle vores kunder. Vi tilbyder derfor alle vores kompetenceområder som særskilte moduler, der kan sammensættes specielt efter jeres behov og ønsker.

Der findes en nærmere beskrivelse af de enkelte moduler under hvert af hovedområderne.

 

Vi indgår altid i flytteprocessen i tæt dialog med kunden, og vi påtager os gerne ansvaret for at strukturere og planlægge flytningen med udgangspunkt i vores omfattende og specialiserede viden.

Vi flytter virksomheder hver dag, og det er vores erfaring, at Reloc muliggør en bedre totaløkonomi for projektet. Vi mener imidlertidt, at det er op til jer at vurdere og konkretisere på hvilket konkret niveau I ønsker vores involvering.

 

Hvorfor ikke gøre flytningen til en positiv oplevelse?
Medarbejdernes tilfredshed med processen er afgørende på mange måder. Modarbejder medarbejderne processen eller resulterer flytningen i demotiverede medarbejdere, er der fare for at konsekvenserne er langt mere omfattende og længerevarende end blot en flytning. At have Reloc med i flytningen betyder et naturligt fokus på den enkelte medarbejders behov, ligesom det er muligt at minimere forstyrrelser og bekymringer i forbindelse med erhvervsflytningen.

 

Relaterede emner

Projektledelse
Når en virksomhed står
overfor større erhvevsflytninger, er det 0fornuftigt...

Logistikstyring
Effektiv og detaljeret logistik-
styring er en ressource- besparende...

Flytningen
Vi håndterer din virksomheds IT og arkiver, så I er sikret en nem og problemfri flytning.

pilMontage
0Reloc tilbyder kvalificerede og 0fleksikble montører i forbindelse 0med...