Uddannelse i Reloc

 

 

Vi har sammensat et uddannelsesprogram, der har til formål at sikre, at vores medarbejdere er 100 procent klar til at varetage de udfordringer, som de møder ude hos vores kunder.

Alle vores servicemedarbejdere bliver uddannet til at kunne udføre ned- og udpakning af reolindhold, arkiver og håndtering af IT. Derudover er det muligt at dygtiggøre sig indenfor forskellige montageopgaver ligesom det er muligt løbende modtage træning i projektledelse. Uddannelse sker i vores dertil indrettede lokaler.

 

Derudover udvikler vi løbende vores udvidede lederprogram til vores supervisorer og projektassistenter, således at vi kan sikre, at der også i fremtiden altid vil være en kyndig leder i nærheden af både vores servicemedarbejdere og supervisorer.

Vi tilbyder ligeledes alle vores projektkonsulenter at tage en HD ved handelshøjskolen i København parallelt med arbejdet.

 

Vi satser primært på at forfremme egne medarbejdere til ledende positioner, da vi på den måde hele tiden sikrer, at vores ledere har indgående kendskab til vores koncept og kultur, og til de arbejdsprocesser og opgaver servicemedarbejderne møder.

Derfor taler vi også løbende med alle medarbejdere om, hvordan de kan udvikle sig med vores hjælp.

 

Relaterede emner

Aktuelle jobs
Se en liste over de aktuelle job
der er ledige hos os...

At arbejde i Reloc
Vores vigtigste ressource er
medarbejderne. De betyder
forskellen mell...